INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  RB LEIPZIG

Băgați la frigider » O superechipă germană se antrenează la minus 110 grade C pentru o dublă cu Bayern!

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat luni, 23 octombrie 2017 10:12

Jucătorii lui RB Leipzig iau contact cu camera frigorifică înainte de a-i întâlni pe campionii de la Bayern în Cupă și-n Bundesliga.

RB Leipzig vrea s-o treacă și pe Bayern pe lista victimelor sale proeminente din acest sezon, alături de Borussia Dortmund și de FC Porto.

Astfel că înaintea "dublei" cu campioana en titre a Germaniei, din această săptămână, antrenorul Ralph Hasenhuttl le-a făcut jucătorilor un program cu totul și cu totul special. Piesa de forță a pregătirilor este o cameră frigorifică!

Numai în slip, cu gura, capul și mâinile acoperite, ei stau între unu și trei minute în respectivul frigider, la minus 110 grade Celsius!

Expunerea la astfel de temperaturi, utilizată în sport pentru o regenerare rapidă după antrenamente intense, dar și în scop terapeutic, determină organismul să secrete mai multă adrenalină și endorfină. Excelente pentru a mări performanța sportivă pe termen scurt.

Echipa miliardarului Dietrich Mateschitz, patronul concernului Red Bull, îi întâlnește pe bavarezi prima oară miercuri, în Cupa Germaniei. Iar sâmbătă e oaspete pe Allianz Arena, în Bundesliga

2 eșecuri a înregistrat RB Leipzig în singurele confruntări de până acum cu Bayern, sezonul trecut: 0-3 și 4-5

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close