INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Se pregătește trădarea ce ar zgudui fotbalul mondial » Super-mutare la Real Madrid, dacă pleacă Ronaldo

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de Cristian StanJURNALISPORT - Publicat sambata, 17 iunie 2017 16:15

Florentino Perez își dorește să facă o revoluție pe piața de transferuri din această vară în cazul în care superstarul echipei, Cristiano Ronaldo, intenționează să părăsească Real Madrid din cauza problemelor cu fiscul spaniol.

Publicația spaniolă Don Balon dă ca ținte pentru madrileni în această vară trei jucători: Aubameyang, Dybala și Neymar. Dacă în cazul lui Aubameyang transferul nu ar fi foarte dificil de realizat, ținând cont că jucătorul lui Dortmund a declarat că își dorește să ajungă în curtea madrilenilor, ultimele două transferuri ar reprezenta adevărate ''bombe'' dacă s-ar face.

Ziarul respectiv scrie că Perez pregătește între 180 și 200 de milioane de euro pentru a-l aduce pe brazilian pe "Santiago Bernabeu" și ar realiza astfel o trădare ce nu s-a mai văzut de la transferul lui Figo din 2000, atunci când portughezul părăsea Barcelona pentru Real Madrid în schimbul a 60 milioane euro, sumă-record la acea vreme.

Deși are contact până în 2021, sursa citată scrie că brazilianul a ajuns la maturitatea fotbalistică și își dorește să iasă din umbra lui Messi, iar Real Madrid ar fi oportunitatea perfectă pentru a deveni starul echipei.

Surse: express.co.uk, donbalon.com

 Fii parte din redacția noastră! Participă la Jurnalisport – proiect inovativ GSP, susținut de Google. Aici ai toate detaliile!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
1581870215401957
Andronic Popovici  •  18 Iunie 2017, 09:39

parca Morata a semnat cu o echipa din Italia .

spinoza
spinoza  •  17 Iunie 2017, 18:42

Vise taica, vise....

dinamo_fan
dinamo_fan  •  17 Iunie 2017, 18:29

Neymar nu stiu daca ar putea iesi din umbra lui Benzema daca vine la Real..si francezul chiar are o umbra destul de mica. neymar sta in umra lui Messi pur si simplu pentru ca este mai slab si mai limitat din cam toate punctele de vedere. Daca pleaca Ronaldo Realul are solutia in propria curte dar sunt prea orbi sa-l vada pe Morata.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează