INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CROAȚIA

Se repetă coșmarul » Ivan Klasnici are nevoie de un al 3-lea transplant de rinichi!

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Raymond FüstösJURNALISPORT - Publicat sambata, 01 octombrie 2016 11:31

Viața lui Ivan Klasnici, 36 de ani, avea să ia o turnură drastică în 2006, atunci când rinichii săi au cedat.

Fostul atacant croat are, din nou, nevoie de un transplant, după ce a mai fost supus de două ori acestui tip de intervenție.

7 ani este perioada medie de așteptare în Germania pentru un transplant

În ianuarie 2007, și mama lui Ivan a sărit în ajutorul fiului, însă organismul lui Klasnici a respins rinichiul oferit. A venit apoi rândul tatălui său să doneze în martie, iar medicii l-au asigurat că poate continua să joace fotbal după transplantul reușit. Klasnici a revenit la Werder în luna noiembrie a acelui an, fiind selecționat apoi și în lotul Croației pentru EURO 2008. Devenise primul jucător care revine la un turneu major după un transplant, reușind chiar să marcheze de două ori, în poarta Poloniei în grupe și contra Turciei în sferturi.

50 de goluria marcat Klasnici în Bundesliga

20 de reușiteare fostul atacant în Premier League

Acum, fostul atacant al lui Bolton este din nou pe lista de așteptare pentru un al treilea transplant. Klasnici are o fiică de nouă ani, Fabianna, pe care o ia de la școală după ce trece pe la o clinică din Hamburg pentru hemodializă, de trei ori pe săptămână.

"Totul trebuie să fie în regulă pentru ea. Știe că sunt bolnav, că trebuie să mă duc la spital de multe ori, dar nu știe de ce. Nu vreau să o sperii", a declarat fostul fotbalist al lui St. Pauli, Werder, Nantes, Bolton și Mainz.

sursa: dailymail.co.uk

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează