INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FIORENTINA

Secretul lui Pazzini? "Nu-l mai are alături pe egoistul Mutu!"

Articol de GSP - Publicat luni, 30 martie 2009 00:00

Jurnaliştii de al Corriere dello Sera au aflat secretul evoluţiilor de senzaţie ale lui Giampaolo Pazzini din ultimul timp. Transferat de Sampdoria în iarnă de la Fiorentina, atacantul a reuşit nu mai puţin de 8 goluri în 10 meciuri pentru gruparea de pe Luigi Ferraris.

"Un mare merit în transformarea lui Pazzini îl are partenerul său din atac: la Fiorentina era egoistul Mutu, acum e vorba de generosul Cassano. Românul vrea mai mult golul decît pasa decisivă, pe cînd Antonio e exact opusul", menţionează sursa citată.

Pazzini, 24 de ani, a reuşit să înscrie chiar la debutul pentru naţionala Italiei în deplasarea din Muntenegru, încheiată cu victoria Squadrei Azzurra, 2-0.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
 •  30 Martie 2009, 16:40

bai oameni buni.. a zis'o cumva pazzini cu gura lui? normal ca nu marca, ca rata ca un bou din cand in cand.. gilardino dc marcheaza si nu se plange ? normal ca iese in evidenta la o echipa ca sampdoria.. totusi nu se poate compara cu fiorentina.. locu 5 si locu 14..

 •  30 Martie 2009, 14:42

nu e ca egosit m\Mutu , dar il certa mereu cand facea ceva gresit si la unii jucatori asta le face rau >\.

 •  30 Martie 2009, 14:42

de luat exemplu si ptr.antrenorul nationalei oricare ar fi el.egoismul lui mutu ne-a trimis acasa de la euro si s-a facut un 2-2 cu franta la constanta.cred ca numai nashu sandu il mai inghite pe mutu la nationala. prietenia sa cu nicu gheara,nashu lui mutu, e de poveste.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează