INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  

Selecţionerul Olandei, nemulţumit că van der Vaart şi Huntelaar nu joacă

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 februarie 2009 00:00

Antrenorul olandez, Bert van Marwijk şi-a exprimat nemulţumirea cum că doi dintre principalii lui jucători, Rafael van der Vaart şi Klaas Jan Huntelaar, nu au avut o acţiune suficientă la prima echipă, la clubul lor, Real Madrid.

"Nu sunt mulţumit pentru că ei nu prea au jucat, iar eu prefer ca jucătorii mei să evolueze în fiecare săptămână", a spus Marwijk într-o conferinţă de presă. "În acest moment nu este o problemă, dar în viitor ar putea fi", a mai adaugat Marwijk.

Huntelaar şi-a făcut debutul în prima ligă pentru Real, împotriva Villarreal pe 4 ianuarie, şi a fost folosit ca rezervă în alte 4 meciuri din campionat de la sosirea sa de la la Ajax Amsterdam. Mijlocaşul Van der Vaart a jucat ultima oară în decembrie.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
 •  09 Februarie 2009, 00:08

ALEX, ai dreptate, super comentariu, sunt de aceeasi parere, dar totusi imi pare rau de huntelaar caci are valoare si asta a demonstrat-o la Ajax, problema cred ca-i ca nu s-a integrat inca, succes realului si la toti fanii lui!

 •  07 Februarie 2009, 10:11

FRATE DAK AVEAU VALOARE ERAU TITULARI ... POATE K INK NU S-AI INTEGRAT ... PAREREA MEA K VOR JUCA MAI DES MAI ALES K URMEAZA SI UCL ... HUNTELAAR VA FI FOLOSIT MAI MULT IN CAMPIONAT

 •  07 Februarie 2009, 03:39

pai cum sa joace ma cand "merengonii" astia de la madrid cumpara jucatori accedentai ca huntelar????? iar van der vart se stia ca dupa ce se reface snejder va sta pe banca cu toate evoluriile lui bune si golurile marcate la inceputul campionatului.....asta e realul o echipa cu care se sterge praful ca imaginea lor esta la pamanat......

Vezi toate comentariile (4)
Comentează