INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CONMEBOL

Selecționerul Tite a anunțat lotul Braziliei pentru "dubla" cu Paraguay și Uruguay » Cine sunt marii absenți

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat sambata, 04 martie 2017 11:46

Fundașul echipei, Chelsea Londra, David Luiz, nu a fost convocat la naționala Braziliei de selecționerul Tite pentru dubla cu Paraguay și Uruguay, de pe 23 și 28 martie 2017, partide contând pentru preliminariile Campionatului Mondial din Rusia.

În ciuda evoluțiilor foarte bune din acest sezon, care au propulsat-o pe Chelsea pe primul loc În Premier League, având o apărare de invidiat care a primit doar 19 goluri în 26 de partide, brazilianul în vârstă de 29 de ani nu a mai fost convocat din luna martie a anului trecut, de la meciul în care Brazilia a remizat pe teren propriu contra Uruguayului scor 2-2.

Pe lângă Luiz, un alt jucător neconvocat de selecționerul Braziliei este fundașul lui AS Monaco, Fabinho. Atacantul lui Manchester City, Gabriel Jesus a ratat si el convocarea din cauza faptului că a suferit o fractură de metatarsian la piciorul drept în urmă cu aproape 3 săptămâni.

Numit la cârma naționalei, în iunie 2016, Tite câștigat toate cele 7 meciuri disputate până acum, reușind să câștige 6 dintre ele fără să primească gol. Singura victorie cu gol primit este cea împotriva Columbiei scor 2-1 de pe teren propriu, însă atunci Columbia a înscris prin autogolul lui Marquinhos.

Componența lotului Braziliei:

Portari : Alisson (AS Roma), Weverton (Atletico-PR), Ederson (Benfica)

Fundași : Dani Alves (Juventus), Thiago Silva (PSG), Marcelo (Real Madrid), Miranda (Inter), Filipe Luis (Atletico Madrid), Marquinhos (PSG), Gil (Shandong), Fagner (Corinthians)

Mijlocași : Willian (Chelsea), Paulinho (Guangzhou), Diego Ribas (Flamengo), Fernandinho (Manchester City), Philippe Coutinho (Liverpool), Renato Augusto (Beijing), Casemiro (Real Madrid), Guiliano (Zenit St. Petersburg)

Atacanți : Neymar (Barcelona), Douglas Costa (Bayern Munich), Roberto Firmino (Liverpool), Diego Souza (Sport Recife).


27 de partide
a evoluat David Luiz în acest sezon pentru Chelsea, marcând un gol

Surse: goal.comweaintgotnohistory.sbnation.com, the18.com

 Fii parte din redacția noastră! S-a lansat Jurnalisport – proiect inovativ GSP, susținut de Google. Aici ai toate detaliile!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează