INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BELGIA

Deznodământ în Belgia » Sezonul în curs, încheiat cu Brugge campioană!

Club Brugge (foto) este noua campioană a Belgiei! // sursă foto: Guliver/gettyimages
Club Brugge (foto) este noua campioană a Belgiei! // sursă foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 mai 2020 19:40

Campionatul din Belgia, anulat din cauza pandemiei de COVID-19, își cunoaște în cele din urmă campioana: Club Brugge a primit titlul!

De cealaltă parte, Waasland-Beveren, ocupanta ultimei poziții, a fost retrogradată! După săptămâni bune de negocieri, s-a ajuns într-un final la o concluzie cu privire la sezonul actual. Un procent de 84% din membrii cu drept de vot ai Ligii din Belgia au ales ca sezonul în curs să fie încheiat și clasamentul actual să fie păstrat, informează Voetbal Primeur.

Ladislau Boloni a plecat de la Antwerp! Prima reacție a tehnicianului român

Club Brugge, campioană

Club Brugge a primit astfel trofeul, al 15-lea din istoria sa! Brugge avea un avans de 15 puncte în fruntea clasamentului față de ocupanta locului secund, KAA Gent. 

În partea de jos a clasamentului, situația era mult mai strânsă. Lanterna Waasland-Beveren avea doar 2 puncte mai puțin decât penultimul loc, Oostende, încă chiar și așa va retrograda. Decizia i-a nemulțumit pe șefii echipei, care vor ataca decizia în instanță.

Vezi AICI clasamentul final din Belgia!

VIDEO: #sportacasă. Cele mai bune exerciții fizice pentru acasă. Vedetele din sport îi învață pe fani cum să facă mișcare în izolare

Citește mai multe știri despre fotbalul european:

Dezvăluiri incredibile despre tehnicile sadice ale unui antrenor uriaș din Bundesliga: „Îi plăcea să te umilească. Nu avea respect, nu credea că ești accidentat”

Mandatul lui Ladislau Boloni la Antwerp, analizat de belgieni: „Putea scoate mai mult?”

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (1)
647518888970426
Adrian Naque  •  15 Mai 2020, 22:15

Pai nu i-am copiat noi pe belgieni cu play-off si play-out? Acum la ei (si la olandezi, francezi) se poate ingheta campionatul dar la noi nu! Nu putem sa-i copiem din nou?! O fi luat cineva de la Liga vreun comision si nu mai pot sa-l returneze sau de ce vor neaparat sa se joace cu sanatatea oamenilor(fotbalisti, antrenori, doctori, personal auxiliar etc?!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează