INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REZILIERE

Și-a reziliat contractul după jumătate de an » Un fost căpitan dinamovist e liber și poate semna cu orice echipă

Articol de GSP - Publicat luni, 18 decembrie 2017 14:14

Venit în vară din postura de jucător liber de contract, mijlocașul croat Antun Palici și-a reziliat înțelegerea cu belgienii de la Royal Mouscron, echipa lui Mircea Rednic.

"Antun Palici nu va mai juca la Excel Mouscron. A decis să își rezilieze contractul, iar conducerea clubului nu s-a opus", a fost anunțul clubului belgian, pe contul de Twitter.

 

Croatul a bifat doar 4 meciuri în acest sezon, el având mari probleme medicale. "Nu l-am mai văzut la antrenamente de pe la jumătatea lunii octombrie. Este accidentat şi se află la recuperare", spunea Rednic în urmă cu câteva zile.

Palici a jucat 2 sezoane la Dinamo, din 2015 în 2017, devenind căpitanul echipei și câștigând Cupa Ligii. În vară a plecat gratis, fiind nemulțumit de oferta făcută de Dinamo. Înainte de a plecat în Belgia, Palici a fost dorit de FCSB, dar și de mai multe cluburi din Turcia și din zona Golfului.

De-a lungul carierei, a mai jucat la NK Zagreb, Croatia Sesvete, Inter Zapresic, Dinamo Zagreb, AEK Larnaca, Bangkok United, NK Krka.

8goluri și 23 assist-uri a reușit croatul pentru "câini" în două sezoane, în 73 de partide

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
chris_bu67
chris_bu67  •  19 Decembrie 2017, 13:29

Fără el Dinamo suferă mult la construcție,împreună cu Nistor formau un mijloc de luat în seamă.

nomadu71
nomadu71  •  18 Decembrie 2017, 18:40

Și accidentat e mai bun decât tot ceea ce înseamnă mijlocași la Dinamo acum ( exceptând Salomao în zi bună)...ar fi de luat înapoi.

nomadu71
nomadu71  •  18 Decembrie 2017, 18:40

Și accidentat e mai bun decât tot ceea ce înseamnă mijlocași la Dinamo acum ( exceptând Salomao în zi bună)...ar fi de luat înapoi.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează