INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

"Și eu mergeam beat la națională. Noroc că pe vremea aia nu făcea nimeni poze" » Reacția incredibilă a lui Guardiola după scandalul în care e implicat Rooney

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 noiembrie 2016 19:28

Wayne Rooney e în mijlocul unui scandal în Anglia după ce a băut mai mult decât a trebuit înaintea meciului cu Spania și a fost fotografiat în stare de ebrietate.

Primul care i-a luat apărarea starului naționalei Angliei, care a rămas fără banderolă după căpitan, a fost Pep Guardiola, tehnicianul lui Manchester City.

"Am fost şi eu internaţional şi am jucat la naţională. Uneori mă mai îmbătam. Norocul meu a fost că la acea vreme tehnologia nu era atât de dezvoltată şi nu avea cine să îmi facă poze. Dar şi voi, jurnaliştii, v-aţi îmbătat. Eu eram responsabil pentru faptele mele, voi sunteţi la fel, aşa trebuie să fie şi Wayne Rooney.

Suntem oameni şi trebuie să ne asumăm deciziile. E viaţă fiecăruia. Nu aş vrea să vorbesc despre acest subiect mai mult, am un respect deosebit pentru Wayne Rooney şi pentru carieră să", a spus Guardiola în presa engleză.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează