INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AC MILAN

Sir Alex Ferguson: "Maldini e fabulos! E jucătorul meu preferat din fotbalul european"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 aprilie 2009 00:00

Managerul lui Manchester United, Sir Alex Ferguson, spune că Paolo Maldini este jucători său preferat din fotbalul european şi laudă prestaţiile pe care le-a avut Leo Messi în acest sezon.

"Cînd mă gîndesc la jucătorii europeni în activitate, îmi vine rapid în minte imaginea lui Messi. E un jucător impresionant! Deşi nu mi-a luat niciodată respiraţia cu evoluţiile sale, Kaka a avut şi el meciuri bune. Zidane a fost genial, dar dintre toţi, cel mai mult mi-a plăcut Maldini.

Este foarte important pentru ceea ce înseamnă azi AC Milan, e fair play, atletic şi, deşi nu e cel mai bun din punct de vedere tehnic, i-a influenţat decisiv pe rossoneri în ultimii 20 de ani",
a spus Ferguson într-un interviu acordat The Independent.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
 •  29 Aprilie 2009, 19:09

respect Maldini, cel mai mare fundas pe care l-am vazut in viata mea. Si cel mai mai caracter de asemenea

Vezi toate comentariile (1)
Comentează