INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Sir Alex îi pregăteşte plecarea lui Rio Ferdinand » Un fundaş din Serie A este favorit să îi ia locul

Articol de GSP - Publicat marti, 27 noiembrie 2012 00:00 / Actualizat marti, 27 noiembrie 2012 11:15

Manchester United are mari probleme în defensivă, primind 18 goluri în primele 13 partide din Premier League. Apărarea "diavolilor" este mai slabă decît cele ale unor echipe precum West Brom, West Ham, Swansea, Stoke sau Sunderland.

Sir Alex Ferguson este nemulţumit de randamentul dat de oamenii săi din defensivă şi caută deja înlocuitori pe măsură. Primul pe lista de achiziţii este torinezul Angelo Ogobonna (24 de ani), care are 5 selecţii în naţionala Italiei. 

Antrenorul celor de la Manchester United a trimis deja scouteri la ultimele 2 partide din Seria A a celor de la AC Torino. Cel mai probabil, Ogobonna îi va lua locul în centrul defensivei lui Rio Ferdinand, care la vară ar puea părăsi Manchester United, anunţă mirror.co.uk.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
elber_01
elber_01  •  27 Noiembrie 2012, 13:24
Postat de neuercainerosu pe 27 Noiembrie 2012, 11:43

Da, nu stiam ca Luchin a fost propus la Barcelona, cum a fost propus Chiriches.:)))))) Am auzit ca este prima optiune pentru Barcelona, daca refuza contractul se duce la Real Madrid.:)))))

ESTE ADEVARAT CA A REFUZAT NEGOITA , DAR NICI JUCATORUL NU PREA ERA INCANTAT DE TRECERE SI ORICUM EL A DECLARAT PUBLIC CA ISI DORESTE CA INTR-O ZI SA POATA AJUNGE JUCA LA LUDOGORETZ .IN ALTA ORDINE DE IDEI : ... CONDUCATORII ECHIPEI DINAMO AU STABILIT PRETUL ABONAMENTELOR PT RETUR EI DECLARAND : AM CONSIDERAT CA PRETUL ABONAMENTELOR TREBUIE SA COINCIDA CU VALOAREA LOTULUI SI DE AICI A REZULTAT ACEST PRET DE 2 LEI ...

eucutine
eucutine  •  27 Noiembrie 2012, 12:42

Pe Ogbonna il pot compara cu un Koulibaly de ex. F bun fizic, multa forta, putin creier, slab dpdv tactic (pare un pui de gaina fara cap). Dar are un impresar influent, pe care il propune pe la fel de fel de echipe de vreo 3 ani.

blaustein
blaustein  •  27 Noiembrie 2012, 11:44
Postat de neuercainerosu pe 27 Noiembrie 2012, 11:23

Nu a auzit de Chiriches?

E mai greu sa-l ia.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează