INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ŞAHTIOR

Situaţie alarmantă la Şahtior! 5 jucători din lotul lui Mircea Lucescu au refuzat să se mai întoarcă în Ucraina

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 iulie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 20 iulie 2014 19:01

Situaţie tensionată la Şahtior Doneţk! Cinci jucători din lotul lui Mircea Lucescu au refuzat să se mai întoarcă în Ucraina, din cauza tensiunilor din ţara vecină.

Campioana Ucrainei a avut un stagiu de pregătire în Franţa, unde a jucat amicale cu Bordeaux şi Lyon. La finalul celui de-al doilea meci, disputat aseară, 5 dintre fotbaliştii lui Mircea Lucescu şi-au făcut bagajele, dar au refuzat să urce în avionul de întoarcere în Ucraina!

Presa franceză dezvăluie că aceştia sînt Alex Teixeira, Fred, Dentinho, Douglas Costa şi Facundo Ferreyra. Conducerea "minerilor" a insistat şi a încercat să-i convingă pe "răzvrătiţi" spunîndu-le că echipa va ateriza la Harkov, nu la Doneţk.

Dar aceştia nici n-au vrut să audă, speriaţi de avionul doborît zilele trecute de separatiştii ruşi, în urma căruia au murit 298 de oameni.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (27)
mihai231
mihai231  •  21 Iulie 2014, 17:22

ba...>>GSP...hotarative...in titlu 6 jucatori si cand deschid pagina 5....in final cati sunt cei care nu vor sa se intoarca?

tatutzu
tatutzu  •  21 Iulie 2014, 14:01

„au refuzat să se mai întoarcă în Ucraina, din cauza tensiunilor din ţara vecină.” Tensiunile, din câte știu eu sunt în țara lor :)

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  21 Iulie 2014, 09:32

de fapt, ma si mir ca echipa aia mai are de gand sa evolueze. trebuie sa fii complet nebun sa te mai duci in tara aia, cand pe strazile din estul sau se trage intr-o veselie cu orice, de la pistolete si arme usoare, pana la armamentul greu, capabil sa doboare avioane de inalta altitudine. pai cum sa joci un derby cu dinamo kyev, cand fanii ar trage dintr-o peluza in alta cu aruncatoare de grenade si baterii de rachete sol-sol ?..))

Vezi toate comentariile (27)
Comentează