INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Situație incredibilă în Premier League » O familie se opune construirii unei arene de un miliard de euro!

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat vineri, 12 ianuarie 2018 15:06

Chelsea nu își poate construi noul stadion pentru că familia Crosthwaite refuză să se mute din casa în care locuiește de 50 de ani

Aceasta poate fi știrea începutului de an. Chelsea are proiectul finalizat, iar primarul londonez Sadiq Khan a acceptat planul albastru. Doar să apese pe butonul start. Și totuși, nu poate.

Cum așa? O familie stă în calea magnatului Abramovici pentru ridicarea noului stadion de un miliard de lire sterline!

N-au vrut o sumă cu 6 cifre!

Familia Crosthwaite, care locuiește de 50 de ani în aceeași casă, refuză să se mute și a acționat clubul în justiție, sperând ca șefii lui Chelsea să facă o schimbare. Când reprezentanții patronului rus i-au oferit o sumă cu 6 cifre, cei doi Crosthwaite au răspuns clar: "Nu!".

Cum construcția nu poate începe, consilierii municipali se reunesc luni să găsească o soluție. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
liverpool.de.romania
liverpool.de.romania  •  13 Ianuarie 2018, 11:36
Postat de ungurul_vesel pe 12 Ianuarie 2018, 17:31

Chelsea este una dintre cele mai scumpe zone rezidentiale daca nu ma insel, asa ca articolul mi-a dat de gandit. Un scurt google m-a lamurit. Nu este vorba de stat in cale, nu este vorba de cumparat casa si de dreptul democratic al cetateanului de a trai in propria curte in conditii decente. E vorba de faptul ca noul stadion urmeaza sa fie atat de mare incat o sa proiecteze o umbra permanenta pe cladirea respectiva. Oamenii au apelat la legea "dreptului la lumina" si au cerut ca stadionul sa fie reproiectat in asa fel incat sa nu proiecteze umbra asupra casei lor si au venit si cu solutii tehnice, problema dateaza inca din 2015, cand stadionul era in faza de proiectare. Ei refuza compensatiile pentru umbra produsa si nu e vorba de mutat sau cumparat cladirea. Articolul e scris in stil "au mauzit de la prietenul meu care are un prieten al carui sora are o colega a carei verisoara e socie cu nepotul femeii de serviciu ce lucreaza la firma de paza care asigura..."

Eu i-as da in judecata si pentru prost gust, sa fiu in locul familiei respective. Cum sa-mi construiesti balega aia de stadion langa casa? Ar fi ca si cum ai locui fix langa stadionul Dinamo.

itrobert
itrobert  •  12 Ianuarie 2018, 19:20

Corectura: Primarul *** londrei... Am pus eu stelutele de la mine ca sa nu va mai deranjati. Ala e primar de teroristi, ca sa stiti si voi! Sase cifre inseamna si o suta de mii; cred ca e o gluma sa-ti ia casa din Londra pe o suta de mii... Bravo familiei si luat si voi aminte cum trebuie respectat un propietar!

ungurul_vesel
ungurul_vesel  •  12 Ianuarie 2018, 17:32
Postat de onduku pe 12 Ianuarie 2018, 16:03

Penibili! Or fi bolnavi, cu casa lor de doi lei si oameni care se ataseaza de lucrurile materiale. Mai c-as fi crezut ca e Badea Nicolae!

Tot familionul tau nu castiga in cinci vieti cat valoreaza casa aia de doi lei.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează