INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Situație incredibilă la un club din Serie A » Antrenament oprit de împușcături!

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat miercuri, 29 noiembrie 2017 10:15

Ballardini a oprit ședința de pregătire a lui Genoa, din cauza focurilor de armă trase de carabinieri pe autostradă, lângă teren. Trei agenți au fost răniți în tentativa eșuată de a prinde 2 hoți albanezi.

Momente de panică la antrenamentul de marți făcut de Genoa. Chiar lângă cantonamentul "Signorini", s-au petrecut scene dintr-un film polițist.

Carabinierii au constituit un baraj în dreptul stației de taxare Pegli de pe autostradă pentru a captura doi hoți, căutați în toată Genova pentru mai multe furturi comise în apartamente. Și au apelat chiar la pistoale, încercând să-i oprească. 5 focuri de armă au fost auzite de jucătorii Grifonului!

"Am crezut că sunt petarde"

Ballardini a întrerupt subit ședința de pregătire, tehnicianul și elevii săi alergând către un teren alăturat. "Am crezut inițial că sunt petarde", a povestit unul dintre fotbaliști.

N-au putut și vedea cum Toyota Yaris a celor 2 albanezi a intrat în viteză în baraj și a rănit 3 agenți (unul la picior, celălalt și-a pierdut doi dinți), gardurile de împrejmuire fiind acoperite. Bandiții au scăpat însă, iar, după 10 minute, Genoa și-a reluat antrenamentul. 

Vin întăriri, Pepito Rossi!

Seara, Ballardini a primit și o veste bună. S-a întors în Italia Giuseppe Rossi! Ghinionistul atacant italian, cu 3 operații la genunchi, a făcut vizita medicală și urmează să semneze cu Genoa dacă rezultatele vor fi OK.

Jucătorul Fiorentinei, 30 de ani, împrumutat succesiv la Levante și la Celta, era liber de contract din vară. 

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează