INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Șoc în Anglia! Internațional englez dat afară în Premier League după ce a recunoscut că a avut relații sexuale cu o minoră

Foto: Guliver/GettyImages +4   FOTO
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 11 februarie 2016 22:44

Adam Johnson a recunoscut în fața instanței că a întreținut relații sexuale cu o minoră de 16 ani, iar Sunderland, clubul la care juca, i-a reziliat contractul.

Inițial, antrenorul Sam Allardyce anunțase că mijlocașul de 28 de ani nu va face parte din lotul pentru meciul cu Manchester United, însă după cîteva ore a revenit asupra deciziei și clubul a decis că e mai bine să se despartă de fotbalist.

De asemenea, Adam Johnson a rămas și fără sponsorul tehnic, Adidas, care a decis să rezilieze înțelegerea cu fotbalistul lui Sunderland.

Jucătorul cu 12 meciuri în naționala Angliei a fost arestat de poliția din Durham pe 2 martie 2015 pentru suspiciuni că ar fi avut relații cu o minoră. Fotbalistul a fost eliberat în cele din urmă pe cauțiune.

Johnson a mai jucat în carieră la Manchester City, Middlesbrough, Leeds și Watford. 

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (17)
grandetorito
grandetorito  •  12 Februarie 2016, 13:01
Postat de mihai231 pe 12 Februarie 2016, 08:38

torito..asa/i si in Amerika?

Aici nu se discuta legea. Se aplica ! Nu conteaza cine este implicat.

mihai231
mihai231  •  12 Februarie 2016, 08:38
Postat de grandetorito pe 11 Februarie 2016, 23:14

Mie nu prea imi suna romaneste titlul de pe prima pagina.... Cum sa dai un jucator afara IN campionat?! Il dai afara DIN ceva sau DE undeva... dar nu il elimini IN ceva. Zic si eu...

torito..asa/i si in Amerika?

mihai231
mihai231  •  12 Februarie 2016, 08:24

la englezi, nu te joci, nu este romanika, nu stiu daca in germania este la fel....in italia este aproape la fel, dar nu cred ca patesti asa ceva, adica sa te dea echipa de club afara, pe de/o parte este bine, mi se pare corect, deci Anglia nu este orice tara din Europa, daca i se intampla lui Mutu la Fiorentina, s/ar fi facut atata tantam in Italia cum s/a facut in Anglia, si sa/l dea afara, nu cred...dar pe de alta parte stiu ca englezoaicele sunt de rahat, *** de raHAT, ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează