INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Șoc la Barcelona » Un star al echipei a primit condamnare într-un caz de fraudă fiscală!

Articol de GSP - Publicat joi, 21 ianuarie 2016 16:37

Javier Mascherano, unul dintre cei mai importanți jucători ai Barcelonei, a fost azi condamnat la un an de închisoare, pentru fraudă fiscală, și a primit o amendă de 815.000 de euro.

Argentinianul nu face nici o zi de închisoare, pentru că în Spania, în cazul celor care nu au cazier judiciar și nu primesc pedepse mai mari de doi ani, pedepsele nu sînt aplicabile, potrivit presei spaniole.

Fundașul a fentat statul cu 1,5 milioane de euro pentru veniturile din drepturile de imagine. "El Jefecito" a evitat să declare banii astfel cîștigați, cedîndu-și drepturile unor firme din Madeira și Miami, pe care le înființase în perioada cît a jucat la Liverpool și le-a păstrat după transferul la Barcelona.

Anul trecut, Mascherano și-a recunoscut vina și a plătit 1,7 milioane de euro către stat și o amendă de 200.000 de euro.

"Situația pe care o traversez o consider o experiență în plus și voi ieși mai puternic și mai liniștit, pentru că știu că totul este în regulă acum" Javier Mascherano

Și Lionel Messi este acuzat de fraudă fiscală, alături de tatăl său, iar pe 31 de mai va avea loc procesul.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
ge0x
ge0x  •  21 Ianuarie 2016, 20:25

Ba da pe lumea asta tot astia care au cu carul vor sa fure...***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

fangigi
fangigi  •  21 Ianuarie 2016, 19:31

Or sa-i ia boii de la bicicleta! Si lui Messi la fel!

ares123
ares123  •  21 Ianuarie 2016, 17:44

In curand va aparea si gasca nebuna in frunte cu legendavisinie si nebraska, racnind impotriva echipei penale....*** a aparut deja ceva mai jos.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează