INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Șoc la Real Madrid: Cristiano Ronaldo se simte trădat și vrea să plece în vară! » Ce-l deranjează pe portughez și cu cine ar urma să semneze

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat luni, 15 ianuarie 2018 10:58

Cristiano Ronaldo le-ar fi mărturisit deja colegilor de la Real Madrid că vrea să se întoarcă la Manchester United. AS a dezvăluit că ”pleacă supărat că n-a primit prelungirea de contract promisă de președintele Florentino Perez”.

După 9 ani în care a doborât toate recordurile, cucerind 4 "Baloane de Aur", Ronaldo ar vrea să schimbe aerul de la Real. Frustrat de sezonul slab în tricoul blanco și în relații tot mai reci cu președintele Florentino Perez, Cristiano are de gând să revină în Anglia, la Manchester United, unde-a jucat între 2003 și 2009!

Și-a schimbat poziția

Cotidianul AS lansează această ipoteză, pe care o susține cu informații din anturajul echipei. Portughezul și-ar fi anunțat deja colegii de hotărârea fermă luată de a se transfera. L-a convins că este momentul să plece poziția adoptată de conducerea clubului.

Ronaldo aștepta oferta de prelungire a contractului scadent în iunie 2021, dar Perez nu a făcut pasul sperat. N-a rezonat deloc la declarația făcută de Cristiano după ce-a primit ultimul "Balon de Aur": "Eu îmi doresc să rămân la Real dacă e posibil". Convingere întărită după finala CM al Cluburilor: "Mi-ar plăcea să mă retrag de la Madrid, dar nu depinde de mine, pentru că nu conduc clubul".

Transferat de Calderón

Președintele nu are un feeling deosebit cu CR7, adus pe Bernabeu de Ramón Calderón, iar lusitanului nu-i convine să fie doar al 5-lea cel mai bine plătit din lume, cu salariu sub jumătate cât noul oferit rivalului Messi. 

21.000.000 € câștigă anual Ronaldo la Real. Messi are 50 de milioane (cu tot cu bonusuri) la Barca

14 trofeea cucerit Cristiano cu Real, între care 3 Ligi, două titluri în Spania și 3 Mondiale ale Cluburilor

422 de goluri și 127 de assist-uri a reușit Ronaldo în cele 418 partide disputate pentru Real Madrid

Presa din Spania a scris zilele trecute și că Florentino Perez vrea să-l cedeze la PSG pe Cristiano Ronaldo pentru a-l aduce pe Neymar, oferind în plus și 300 de milioane de euro pe brazilianul fost la Barcelona. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (18)
1263585510338798
Ionut Necula  •  15 Ianuarie 2018, 19:12
Postat de mariuss72 pe 15 Ianuarie 2018, 13:03

O sa-si revina, omul e o masina, un atlet aproape perfect, cu o ambitie incredibila. Adu-ti aminte ca la un moment dat Messi avea vreo patru baloane de aur in fata lui, iar acum se afla la egalitate. E o conjunctura nefavorabila, toata echipa e varza, nu doar el...si de fiecare data cind au fost probleme, apare povestea asta pe tapet.

mariuss72 • 15 Ianuarie 2018, 13:03 O sa-si revina, omul e o masina, un atlet aproape perfect, cu o ambitie incredibila. Adu-ti aminte ca la un moment dat Messi avea vreo patru baloane de aur in fata lui, iar acum se afla la egalitate. E o conjunctura nefavorabila, toata echipa e varza, nu doar el...si de fiecare data cind au fost probleme, apare povestea asta pe tapet. messi a avut 3 baloane in fata lui ronaldo in 2012 scorul fiind 4-1 in acel an nu 4-0 la baloane castigate

andrei.33
andrei.33  •  15 Ianuarie 2018, 16:44

Il vrei la fcsb?

dinamo_fan
dinamo_fan  •  15 Ianuarie 2018, 14:33

trebuie inventata o aplicatie pentru purtatorii ilegal de creier sa-i bage cumva in legalitate. de fiecare data cand sesizeaza ca se mai debiteaza o tampenie sa fie inlocuita cu ceva comentariu automat de om intreg la mansarda.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează