INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CRIMĂ

ȘOCANT! 4 fotbaliști au fost decapitați de jihadiștii Statului Islamic!

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 iulie 2016 22:53

Patru fotbaliști din orașul sirian Raqqa au fost decapitați de jihadiștii Statului Islamic, fiind acuzați că ar fi spioni ai militarilor kurzi.

Liderii islamiștilor consideră fotbalul un sport care vine împotriva islamului. Fotbaliștii care jucau pentru Al-Shabab Raqqa au fost executați în fața unei mulțimi în care se aflau și copii.

Cei patru fotbaliști care au fost omorâți sunt Osama Abu Kuwait, Ihsan Al Shuwaikh, Nehad Al Hussen și Ahmed Ahawakh.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (39)
paulg40
paulg40  •  09 Iulie 2016, 12:25

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

thedronius
thedronius  •  09 Iulie 2016, 10:46
Postat de bvd_magheru pe 09 Iulie 2016, 02:47

Pai romanii chiar au avut nevoie de dictatura proletariatului caci si inainte de 46 marea majoritate erau analfabeti si nici macar pe litoral nu aveau unde sa isi pertreaca concediile pentru ca simplu nu aveau bani de tren si nici nu exista litoralul romanesc. Satrun, Olimp, Neptun, Mamaia etc.. au fost construite de ei .

Da mah, si au mai construit ei niste 'statiuni' celebre prin Baragan. Pe alea nu le mai tii minte vad.

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  09 Iulie 2016, 08:53

...de unde stim noi ca ne spuneti adevarul ?...aceasta i propaganda americana ...ce putem face ?...dati si solutii ...pentru romani aceasta stire trece neobservata...la noi lumea moare de saracie ...

Vezi toate comentariile (39)
Comentează