INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BRAZILIA

ȘOCANT! Echipa dintr-un univers paralel » Fanii o contestă atunci când câștigă: "Ne vrem înfrângerile înapoi, conducere de incompetenți!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 noiembrie 2017 20:17

Formația braziliană Ibis Sport Club, care evoluează în liga a șasea din Brazilia, este cunoscută drept cea mai slabă echipă din lume, titulatură pe care și-a autoatribuit-o de-a lungul timpului.

De-a lungul istoriei sale, s-a scris inclusiv o carte despre activitatea clubului care a înregistrat de-a lungul timpului 500 de înfrângeri în 677 de meciuri oficiale.

Norocul echipei braziliene pare să se fi schimbat însă în actualul sezon, când Ibis a reușit trei victorii consecutive, performanță neimaiîntâlnită în istoria echipei.

Reacția fanilor a fost însă una șocantă. Fanii "păsărilor negre" au ieșit în stradă pentru a protesta față de victoriile propriei echipe: cer demisia patronului și își doresc ca echipa să înceapă să piardă din nou, scrie presa braziliană.

Mai mult, aceștia își contestă echipa și pe Twitter: "Opriți-vă din a juca bine", "Conducere de incompetenți", au fost două dintre mesajele postate pe rețeaua de socializare mai sus amintită. 

Formația care evoluează în ultima ligă braziliană a intrat chiar în Cartea recordurilor la un moment dat: a avut cea mai lungă serie de meciuri fără victorie. În anii '80, aceasta nu a reușit să cîștige timp de 3 ani și 11 luni.

Jucătorul fanion al celor de la Ibis este Mauro Shampoo, un atacant ce a ”reușit” performanța de a înscrie un singur gol în 10 ani la echipa braziliană :D.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează