INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA / FIORENTINA - INTER MILANO 1-1

Spalletti, exploziv: "Nu plâng și n-am intrat în depresie, dar vede și maică-mea de 80 de ani că am nevoie de un stoper"

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat sambata, 06 ianuarie 2018 11:50

Antrenorul lui Inter e dezamăgit după al 7-lea meci la rând fără victorie, al 5-lea în Serie A. Titlul devine o misiune imposibilă.

Pentru Inter, momentul e critic. Echipa, care începuse atât de bine sezonul, care fusese și lider în toamnă, pare epuizată. Degeaba continuă Icardi să înscrie. Acest 1-1 cu Fiorentina este al 7-lea meci consecutiv în toate competițiile în care squadra nerazzurra nu poate câștiga. Al 5-lea în campionat. Din 3 decembrie, de la 5-0 cu Chievo pe "Meazza", n-a mai învins pe nimeni. Trei egaluri și două eșecuri în Serie A, cinci partide cu numai trei goluri înscrise!

99 de goluria marcat Mauro Icardi în Serie A la Sampdoria (10) și Inter Milano (89)

"Nu mă justific pentru a-mi apăra fundul"

Vineri seară, Luciano Spalletti nu a mai rezistat, a făcut o criză de nervi la conferință. "Nu mă mai întrebați de șapte sute de ori, vede și maică-mea de 80 de ani că am nevoie de un stoper", a erupt antrenorul interist. "Nu plâng, n-am intrat în depresie și nu mă justific pentru a-mi apăra fundul. Totuși, e limpede că avem dificultăți".

18 goluriare căpitanul argentinian al lui Inter în acest sezon, fiind golgeter în Serie A

"Avem un lot redus? Gândiți-vă și spuneți voi, jurnaliștii! E clar că suntem prea puțini, zic de trei luni acest lucru"
Luciano Spalletti, antrenor Inter Milano

Spalletti e încă obligat să joace cu Ranocchia titular, deși era accidentat. Și, după ce l-a înlocuit pe Ranocchia în minutul 75, a încheiat partida de la Firenze cu Santon în centrul apărării, lângă Škriniar. 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
papuravoda
papuravoda  •  06 Ianuarie 2018, 21:13

Cu tot respectul, dar Inter nu joaca nimic nici in atac. Doar inspiratia si talentul lui Icardi nu vor fi de ajuns.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează