INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  EURO 2017

Spania câștigă a 3-a oară Euro U17, record, după o finală controversată: 2-2, 4-1 la penaltyuri cu Anglia!

Articol de - Publicat sambata, 20 mai 2017 10:17

Nouă ani a așteptat Spania să cucerească Europa la juniori U17. Învinsă și anul trecut, 4-5 la penaltyuri în fața Portugaliei (a 4-a finală pierdută), La Roja și-a luat revanșa acum, la turneul din Croația. Sfârșitul finalei a fost însă controversat.

Aseară, Anglia a condus de două ori (Hudson-Odoi 18 și Foden 58), dar echipa antrenată de Santiago Denia a egalat de fiecare dată (Morey 38 și Díaz 80+6). A fost 2-2 chiar în ultima secundă de joc, după o lovitură de colț.

Numai că Díaz a marcat în minutul 80Ă6, iar arbitrii anunțaseră doar patru minute de prelungire. Și ultimul act s-a decis iar la penaltyuri, a 5-a oară la ultimele 6 ediții de Euro U17.

A câștigat Spania, 4-1, și are 3 succese, după cele din 2007 și 2008. Hat-trick record la această categorie de vârstă.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează