INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CAMPIONATUL EUROPEAN UNDER 21

Spania şi Portugalia s-au impus în ziua a doua de la CE U21. Hat-trick spectaculos realizat de Asensio

Goncalo Guedes
Goncalo Guedes

Articol de Tibi DemeterJURNALISPORT - Publicat duminica, 18 iunie 2017 12:30

Spania şi Portugalia s-au impus în partidele din cea de-a doua zi de la Campionatul European de fotbal destinat jucătorilor sub 21 de ani, disputat în Polonia.

Lusitanii au trecut cu 2-0 de naţionala Serbiei, datorită golurilor marcate de Goncalo Guedes (38) şi Bruno Fernandes (88).

Marea surpriză în partida disputată la Bydgoszcz a fost reprezentată de lipsa din primul 11 a lui Renato Sanches. Mijlocaşul portughez a câştigat Campionatul European la seniori, dar acum nu reuşeşte să îşi mai găsească locul nici în naţionala U-21 a Portugaliei.

Spania a învins în primul meci de la Euro echipa debutantă a Macedoniei, scor 5-0, într-un joc dominat de la un cap la altul de iberici.

Saul Niguez a deschis scorul în minutul 10, printr-o foarfecă din interiorul careului, în urma unei centrări perfecte trimise de Gaya. Show-ul spaniolilor a continuat cu o nouă execuţie superbă venită de această dată din partea lui Marco Asensio.

Mijlocaşul lui Real Madrid a trimis un şut superb de la circa 25 de metri şi a reuşit să majoreze avantajul. Scorul pauzei a fost stabilit în minutul 37 de Gerard Deulofeu, căpitanul Spaniei reuşind să marcheze de la 11 metri.

Asensio şi-a continuat recitalul şi în partea secundă reuşind să marcheze de încă două ori (54, 72) şi a stabilit scorul final al partidei.

Portugalia şi Spania îşi împart primul loc al grupei B, în timp ce Serbia şi Macedonia se vor lupta cel mai probabil pentru locul trei.

Germania şi Cehia vor debuta azi de la ora 19:00, în timp ce Italia şi Danemarca vor încheia, de la ora 21:45, prima etapă a grupelor.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează