INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Spaniolii au publicat contractul lui Messi » Salariu fabulos al starului Barcelonei + clauze uriașe între cele două părți

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 ianuarie 2016 14:00

Lionel Messi a devenit cel mai bine plătit fotbalist din lume în 2014, cînd a semnat ultimul contract cu Barcelona. Presa spaniolă scrie că înțelegerea argentinianului cu formația catalană va expira la 30 iunie 2018 și are o clauză de reziliere de 250 de milioane de euro.

Argentinianul Barcelonei are un salariu uriaș. Messi cîștigă în acest sezon un salariu de 22,8 milioane de euro, scrie Sport, care citează publicația Ara. În următorul sezon, salariul fotbalistului va ajunge la 39,4 milioane de euro.

Mai mult decît atît, sursa citată scrie că în cazul în care Barcelona decide să-l vîndă pe Messi, fotbalistul va primi despăgubiri de 19,94 milioane de euro, însă dacă tranzacția ar avea loc în 2017, Messi ar urma să ia 9,97 milioane de euro.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează