INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  POVESTE

Spuneți-ne din nou că fotbalul e doar un joc :) Gestul IMENS făcut de Pippo Inzaghi pentru un fan

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat marti, 20 iunie 2017 15:17

Pippo Inzaghi continuă să aducă bucurie fanilor chiar și la 5 ani după ce a pus ghetele în cui. Actualul antrenor al echipei Venezia, promovată în liga a II-a italiană, a făcut un gest uriaș pentru un fan al său care trece prin momente grele. 

Povestea a fost relatată pe pagina de facebook Romanzo Calcistico.
19396708 1791999584463712 4931797441128913155 n

"Fiul nostru, Angelo, suferă de neurofibromatoza, o boală care cauzează dezvoltarea continuă a tumorilor canceroase. Din decembrie, din cauza complicațiilor suferite în timpul unei intervenții chirurgicale, e în comă. Inzaghi e idolul lui și dacă l-ar vedea, poate s-ar întâmpla miracolul să-și revină".

Apelul părinților lui Angelo, care pe 13 iulie va împlini 24 de ani, nu a fost în zadar. Pentru că Super Pippo, imediat ce a aflat despre Angelo, s-a urcat în mașină și a mers la Foggia. În momentul în care fostul atacant rossonero a intrat în camera plină de postere cu Pippo, Angelo, deși nu poate vorbi, i-a făcut pe cei prezenți să înțeleagă, așa cum a putut, toată emoția și bucuria pe care o simte. "Angelo nu vorbește, dar bătăile inimii sale, monitorizate în mod constant, au devenit mai intense în momentul în care l-a văzut pe Pippo, iar apoi ochii săi au început să lăcrimeze".

"Sunt fericit și foarte emoționat să fiu aici: astea sunt lucruri dificil de comentat. Sunt fericit să fiu alături de Angelo și să-i cunosc familia. Le sunt aproape. Angelo mi-a recunoscut vocea, sper să-i fi dăruit un zâmbet.
Am vrut să-i aduc tricoul lui AC Milan, dar îl aveam doar pe cel de la Venezia cu mine. O să-i trimit însă și tricoul de la Milan, iar când vom juca la Foggia, mă întorc să-l văd pe Angelo din nou, promit" - Pippo Inzaghi

CE ESTE Neurofibromatoza 

Neurofibromatoza este o tulburare genetica ce perturba cresterea celulelor sistemului nervos, fapt ce determina formarea de tumori pe tesutul nervos.

Efectele neurofibromatozei pot varia de la pierderea auzului si dificultati in invatare, la complicatii cardiovasculare si chiar cancer.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
andrei.33
andrei.33  •  20 Iunie 2017, 15:53

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1576164249379310
Florin Bălănescu  •  20 Iunie 2017, 15:40

"IMENS": stocul de prostie al jesepeului. De fapt, INEPUIZABIL!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează