INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DOPAJ

Srna a recunoscut că a fost depistat pozitiv

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 septembrie 2017 10:29

Darijo Srna, căpitanul lui Șahtior Donețk, a recunoscut că a fost depistat pozitiv în urma unui control antidoping efectuat în luna martie a acestui an, dar anunță că nu se gândește la retragere.

Într-un comunicat oficial publicat pe site-ul lui Șahtior, Srna susține că nu a intenționat să ia substanțe interzise și că va colabora cu agenția antidoping pentru a-și dovedi nevinovăția. Totuși, până când situația va fi clarificată, căpitanul lui Șahtior nu va mai evolua la gruparea ucraineană.

"În primul rând, aș vrea să fie clar că nu am luat niciodată intenționat substanțe interzise. Pentru a mă concentra pe apărarea mea și pentru a evita orice neplăceri pentru echipă, am decis să nu mai joc până când vor fi rezolvate procedurile legale.

Pe parcursul carierei, am avut impresia că a trebuit să demonstrez ceea ce pot în repetate rânduri. Astăzi este un alt astfel de exemplu și voi demonstra încă o dată că tot ceea ce am obținut în carieră s-a datorat muncii, disciplinei și onestității. Nu este finalul carierei mele, pot promite asta", le-a transmis Srna fanilor.

2003 e anulîn care Srna a venit la Șahtior. A bifat 526 de partide și a dat 49 de goluri pentru ucraineni în toate competițiile

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (3)
maistor_kokir
maistor_kokir  •  23 Septembrie 2017, 18:43

e finalul carierei , nu pt ca te-ai dopat ci pt ca esti prea batran ...

zarqa
zarqa  •  23 Septembrie 2017, 14:55

Darijo Srna a fost și este un model de dăruire atunci când se află în terenul de joc. În teren, dar și în afara lui, este un model de cinste, corectitudine și educație. În ziua de astăzi este f greu să mai găsești astfel de modele printre fotbaliști.

cpt.ahab
cpt.ahab  •  23 Septembrie 2017, 14:11

Desigur, Mircea Lucescu l-a invatat sa se dopeze, nu-i asa?!:)))

Vezi toate comentariile (3)
Comentează