INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BELGIA

Decizie definitivă luată în Belgia în cazul lui Standard Liege » Ce se întâmplă cu echipa lui Denis Drăguș

Denis Drăguș și Standard Liege nu vor juca în Liga a 4-a
Denis Drăguș și Standard Liege nu vor juca în Liga a 4-a

Articol de GSP - Publicat joi, 07 mai 2020 14:59

Standard Liege, echipa lui Denis Drăguș, a evitat retrogradarea în liga a 4-a din Belgia și falimentul, ajutată fiind și de banii dați de Marouane Fellaini și Axel Witsel.

Standard a scăpat dintr-un mare impas. Apelul făcut la Curtea belgiană de arbitraj a dat câștig de cauză trupei la care joacă Denis Drăguș și de la care Răzvan Marin a plecat la Ajax, acordându-i licența și permițându-i să evite retrogradarea și iminentul faliment. Un ajutor vital a venit însă de la foștii săi fotbaliști, Marouane Fellaini și Axel Witsel, ce au salvat-o, cheltuind sume importante.

 

Witsel deține 45% din acțiuni la stadion

„Am beneficiat de aceşti bani, e foarte clar și trebuie să le mulțumim încă o dată. De asemenea, am avut succes şi la apel'', a dezvăluit Olivier Smeets, purtătorul de cuvânt al clubului din Liege. 

Fellaini (Shandong Luneng) a împrumutat-o pe Standard cu 3 milioane de euro, după ce și Witsel (Dortmund) a investit în Imobiliare Standard Liege, proprietarul stadionului grupării valone, ce ar urma să intre într-un amplu proces de renovare în următorii ani, și deține acum 45% din acțiuni. 

VIDEO Fotbaliștii de la Barcelona și Real Madrid s-au prezentat astăzi la centrele de antrenament

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

Șumudică și Maxim s-au întors la Gaziantep: „Mi se pare normal să reîncepem în iunie”

Serie A în alertă » Un fotbalist de la Torino, depistat pozitiv cu COVID-19

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează