INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AS MONACO

Starul lui Anderlecht pleacă la semifinalista Champions League » Detaliile transferului

FOTO: Gulliver/GettyImages
FOTO: Gulliver/GettyImages

Articol de - Publicat sambata, 13 mai 2017 09:01

Nicolae Stanciu va avea mai mult timp de joc din toamnă la Anderlecht. Pentru că Youri Tielemans, căpitanul alb-violeților, se transferă de la viitoarea campioană a Belgiei la viitoarea campioană a Franței. AS Monaco, revelația Champions League.

  • Marele talent belgian Youri Telemans, 20 de ani, va costa 25 de milioane de euro, a anunțat cotidianul bruxellez Le Soir. Monaco pregătește vânzarea lui Fabinho sau Bakayoko

Potrivit jurnalului Le Soir, talentatul flamand în vârstă de 20 de ani s-a înțeles deja cu gruparea monegască, urmând să evolueze cinci sezoane pe Louis II.

În schimbul lui, roș-albii ar plăti 25 de milioane de euro, cel mai scump jucător vândut vreodată de un club belgian. Care va ajunge oficial în Principat pe 22 mai, după ce va trece în acea zi examenul medical.

"Nu am semnat încă. Acum, mă gândesc la titlu și la meciul de la Bruges. Oricum, nu voi face nicio dezvăluire înainte de sfârșitul stagiunii", a declarat Tielemans.

Monaco și-ar fi asigurat astfel linia mediană, susține L'Equipe, pregătind vânzarea unuia dintre mijlocașii centrali: Fabinho sau Bakayoko.

18 goluriși 15 pase decisive are Youri Tielemans în acest sezon la Anderlecht în toate competițiile

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
romulus65
romulus65  •  13 Mai 2017, 15:03

Nu putem sti daca Stanciu va juca mai mult timp in toamna. Nu cred ca Stanciu nu a prins, in ultima perioada de timp, echipa din cauza lui Tielemans ci din cauza faptului ca nu are valoarea pe care credeau belgienii ca o are atunci cand au dat 10 milioane de euro pe el. In plus, din banii luati pe Tielemans belgienii pot aduce alti jucatori care sa-l tina pe banca pe Nicolae Stanciu daca acesta nu se trezeste si nu va da randament maxim.

paul.o.53
paul.o.53  •  13 Mai 2017, 14:14

In ultimii ani belgienii au scos o multime de jucatori de mare clasa .Selectionerul are o problema de lux, pe cine sa titularizeze: PORTARI : Courtois (Chelsea) si Mignolet (Liverpool) , FUNDASI : Alderweilreld si Vertonghen ( Tottenham), Company (M.City) Meunier (PSG)Vermaelen (Roma) MIJLOCASI :De Bruyne ( M.City) , M.Dembele (Tottenham) Fellaini ( M.United), Ferreira-Carasco (Atletico Madrid) Eden Hazard ( Chelsea), Mertens (Napoli), Nainggolan (Roma) Witzel (acum in China). ATAC : Lukaku (Chelsea/Everton), Origi (Liverpool),Benkete (Crystal Palace) Batshuayi (Chelsea). Si cum , pe nici unul nu au luat belgienii 25 milioane ? Conform transfermarkt.uk , cateva valori actuale : Courtois - 40 mil. ,Alderweilreld - 32 mil , De Bruyne : 62 mil. , Hazard - 70 mil.Carrasco 40 mil , Nainggolan 40 mil , Lukaku 50 mil euro , etc.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează