INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Starul pe care Guardiola voia să dea 50 de milioane de euro, arestat din nou! A încălcat legea într-o manieră ciudată

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 iunie 2017 09:38

Pe 3 februarie, Lucas Hernandez, stoperul lui Atletico Madrid, și fosta sa iubită au ajuns în arestul poliției. Acuzați de violență domestică, ambii au fost condamnați pe 27 februarie la 31 de zile de muncă în folosul comunității, iar 6 luni nu aveau voie să se apropie unul de altul la mai puțin de 500 de metri.

Fundașul în vârstă de 21 de ani al lui Atleti tocmai a încălcat această interdicție și a fost reținut din nou, fiind adus în cătușe la secția de poliție Moratalaz, potrivit postului de radio madrilen Onda Cero.

Cum a încălcat Lucas hotărârea tribunalului? A plecat în vacanță chiar cu fosta prietenă!

La începutul acestei luni, presa engleză a scris că fotbalistul spaniol ar fi ajuns la un acord cu Manchester City pentru nu mai puțin de 50 de milioane de euro!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează