INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Steaua a ratat un transfer important! Jucătorul a luat decizia » Va juca în Premier League

FOTO: Guliver / GettyImages
FOTO: Guliver / GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 11 februarie 2016 11:34

Impresarul lui Emmanuel Eboue a anunțat în urmă cu două săptămîni că fundașul ar putea ajunge la Steaua după despărțirea de Galatasaray.

Fostul jucător al lui Arsenal se antrenează însă cu Sunderland în aceste zile și ar putea semna în scurt timp cu formația la care a jucat și Costel Pantilimon.

Salariul foarte mare pe care Eboue îl avea la Galatasaray (peste 2 milioane de euro) l-a împiedicat să vină în România. Chiar dacă nu mai cerea la fel de mulți bani, Steaua tot nu-i putea satisface pretențiile.

Eboue este aproape de revenirea în Premier League, iar Sunderland e la un pas de a cîștiga un fundaș central de mare calitate, care să rezolve prolemele din apărare ale "pisicilor negre".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
the_gunner
the_gunner  •  12 Februarie 2016, 03:08

Nimic nu e sigur inca . Totul depinde de Big Sam .Il vrea,il ia ,altfel ,dupa parerea unora,Eboue ar fi de mare ajutor in evitarea retrogradarii .

rz23
rz23  •  11 Februarie 2016, 16:09

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1006369219405043
Ovidiu Siminiceanu  •  11 Februarie 2016, 15:37

In *** de journalist trebuie sa umple o pagina goala si are un vis umed cu Eboue la Steaua iar cativa *** se cred ironici la adresa CAMPIOANEI...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează