INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  STEAUA

Steaua l-a pierdut pe atacantul de la Lazio » Destinație ciudată pentru fotbalistul dorit de roș-albaștri

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 31 august 2016 20:12

Gigi Becali anunța ieri extrem de entuziast că e aproape să-l aducă împrumut pe Brayan Perea de la Lazio, însă între timp fotbalistul a ales o altă pistă.

Atacantul de 23 de ani s-a înțeles cu Lugo din divizia secundă din Spania unde va juca în următorul sezon. Lugo a terminat pe locul 14 în sezonul trecut din Liga Adelante.

Perea a ajuns la Lazio în sezonul 2013-2014 și a jucat în 24 de meciuri pentru formația italiană în Serie A, reușind un gol, împotriva Atalantei, în 2013. După aceea a fost împrumutat la Perugia și Troyes.

1.250.000 €
e cota lui Perea, conform transfermarkt

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
fortzzza
fortzzza  •  01 Septembrie 2016, 01:44

WOW...Ce trist e ca fug astia de tara noastra! A preferat tara pentru limba spaniola si o echipa de mijlocul clasamentului in segunda (indiferent la ce nivel s-ar afla segunda fata de liga 1). Nu-l intereseaza meciurile din Europa League si nici posibilitatea castigarii unui campionat intr-o tara...Oare clubul n-a avut nimic de zis?!

jokerash18
jokerash18  •  31 August 2016, 23:44
Postat de dinamo_fan pe 31 August 2016, 23:10

divizia a 2-a spaniola este peste liga 1.

Pai si liga a-5a din Anglia e peste dinamo daca tot facem comparatii...

jokerash18
jokerash18  •  31 August 2016, 23:42
Postat de Romeo Daniel pe 31 August 2016, 23:10

Si ce daca ??? Nu avea Steaua nevoie de el pentru ca 'marele' Reghe foloseste sistemul 4-6-0 :-))) Noi jucam fara atacanti de ani de zile,nu avem nevoie pentru ca avem 7(SAPTE)inchizatori in lot :-)) Noi si cand il aveam pe Piovaccari il tineam rezerva ca sa jucam cu mijlocasul Chipciu pe post de atacant....cu asa conducere asa transferuri.

Marele inventator Reghe , poate sa faca atacanti si din maseouri sau aia care cara targa ... nu va jucati cu el ....o sa fie autostrada anul asta in europa pe postul de fundas dreapta ...cata lume incompetenta ... in Romania asta ....iar de atac ..pana si ASA sau Timisoara au atacanti mai buni ca Steaua ...nu e posibil asa ceva sa ai cel mai prost atac din Liga 1 ...dar ce ii pasa ciobanului daca el are milioane,milioane,milioane... e bataie de joc ... Jos cu Ciobanul asta nenorocit si mincinos ...auzi pt voi suporterii conteaza performanta ... pe el il intereseaza milioanele !! Cum poti vorbi asa si sa mai ai pretenti sa vina lumea la stadion ....da prostul ce sa ii faci daca e prost ...el nu are cum sa isi dea seama ca e prost ....

Vezi toate comentariile (7)
Comentează