INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Steaua - Napoli e în top 3 meciuri pentru noul tehnician al lui Inter: "O revenire extraordinară!"

Mazzarri în timpul partidei Steaua - Napoli
Mazzarri în timpul partidei Steaua - Napoli

Articol de GSP - Publicat luni, 27 mai 2013 00:00 / Actualizat luni, 27 mai 2013 21:45

Viitorul antrenor al lui Inter, Walter Mazzarri, şi-a luat adio de la fanii lui Napoli şi a explicat pentru postul Radio Marte care au fost cele mai tari trei partide pe care le-a trăit pe banca napoletanilor în cei patru ani în care a pregătit echipa.

"Au fost foarte multe meciuri care mi-au rămas în suflet. Dacă ar fi să aleg, ar fi meciul cu City din Liga Campionilor, 1-1, a fost unic, primul pentru noi toţi în competiţie. Apoi, meciul cu Chelsea, de pe San Paolo, cînd i-am învins cu 3-1. Poate că dacă am mai fi marcat un singur gol, reuşeam să ne şi calificăm. Sînt multe altele, dar aş mai numi partida cu Steaua, din deplasare, de la 0-3 la 3-3, a fost o revenire extraordinară", a declarat Mazzarri.

Tehnicianul din Toscana a cîştigat Cupa Italiei cu Napoli şi a dus echipa în fiecare an în cupele europene, reuşind performanţe extraordinare. La finalul sezonului a anunţat însă că este în căutarea unei noi provocări, astfel că va prelua Inter Milano. La Napoli, cel mai probabil îl va urma Rafa Benitez, de acum fostul tehnician al lui Chelsea, cu care a cîştigat sezonul trecut Europa League şi a terminat pe locul 3, de Ligă.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
dash.berlin
dash.berlin  •  09 Martie 2014, 18:02
Postat de dash.berlin pe 09 Martie 2014, 18:02

trebuia sa castige Napoli :| asa reau ordinele de la UEFA.

* erau .

dash.berlin
dash.berlin  •  09 Martie 2014, 18:02
Postat de mbogdan80 pe 27 Mai 2013, 22:23

da tare meci..s-a jucat pana in minutul 98 ..arbitrii au tinut meciul pana au marat mafiotii.. imi aduc aminte de o faza in care un jucator de la napoli a centrat din afara terenului sub ochii arbitrului din spatele portii.. tare faza

trebuia sa castige Napoli :| asa reau ordinele de la UEFA.

dash.berlin
dash.berlin  •  09 Martie 2014, 18:01
Postat de th3dog pe 28 Mai 2013, 07:44

danke Cavani, danke Macaroni

altceva mai stiti?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează