INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Știrea zilei în Spania: "Zidane l-a sunat pe Casillas să-i spună să revină la Real!". Ce a urmat e genial!

Articol de GSP - Publicat marti, 05 ianuarie 2016 10:58

Postul de radio Cadena Ser a început seria unor materiale despre revenirea lui Iker Casillas la Real Madrid care ulterior au apărut în toată presa internațională.

Informația era că Iker a fost sunat de Zidane chiar înainte ca acesta să fie numit antrenor la Real și a fost rugat să revină pe "Bernabeu". Exista chiar și o înregistrare audio cu dialogul celor doi, în care portarul îl refuză pe Zidane, explicîndu-i că nu vrea să plece în intersezon de la Porto și că e mai bine să discute cu altă ocazie.

Ulterior s-a aflat că de fapt înregistrarea nu era reală, fiind o glumă a unui radio din Franța cu ajutorului unui bărbat care-l imită extraordinar pe Casillas. Cadena Ser a recunoscut eroarea: "Trebuie să rectificăm informația conform căreia Zidane l-ar fi sunat pe Iker Casillas. Am aflat că era vorba de un imitator, nu de un caz real".

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (2)
tzusti_reloaded
tzusti_reloaded  •  06 Ianuarie 2016, 15:38
Postat de fibra pe 05 Ianuarie 2016, 12:58

Chiar orice nimic e genial?

E IARNA SI AIA DE PE LA COLTURI RAMAN..CU MOT..PT CA INGHEATA :)

fibra
fibra  •  05 Ianuarie 2016, 12:58

Chiar orice nimic e genial?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează