INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BUNDESLIGA

Ştirea zilei pe piaţa transferurilor: nestemata din Bundesliga poate ajunge la Manchester City!

Marco Reus în tricoul Borussiei Dortmund, foto: reuters
Marco Reus în tricoul Borussiei Dortmund, foto: reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 04 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 04 noiembrie 2014 14:54

Arsenal Londra, Bayern Munchen, Barcelona, Chelsea sau Real Madrid. Cele mai mari nume din fotbalul mondial stau la uşa celor de la Borussia Dortmund, dispuse să arunce cu banii pe nestemata din Bundesliga: Marco Reus

Ultima venită este Manchester City, scrie astăzi Bild. Campioana Angliei este dispusă să îi ofere jucătorului un contract anual în valoare de 13 milioane de euro şi să ofere 25 de milioane de euro pentru clauza pe care Reus o are la Borussia.

În ciuda ofertei, neamţul în vîrstă de 25 de ani stă în expectativă, presa germană scriind că ar dori foarte mult să semneze cu Barcelona lui Luis Enrique.

O altă echipă foarte interesată de mijlocaş este Bayern Munchen, mai ales că Borussia se află iarăşi într-o formă dezolantă, locul 17 în Bundesliga, iar clubul bavarez şi-a făcut un obicei din achiziţionarea valorilor de la marea rivală. Reus a marcat 32 de goluri în 67 de meciuri pentru echipa din Dortmund. Clasamentul în Bundesliga, aici.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (2)
madskills
madskills  •  05 Noiembrie 2014, 09:16

Eu nu inteleg cum ati pus voi Arsenal prima la cele mai mari nume din fotbalul mondial. De ce, ca au avut acum ani de zile o super echipa? Astia n-au mai castigat un trofeu major de peste un deceniu dar cand e vorba de orice zvon de transfer, ii treceti primii :) Sunt convins ca unu ca Reus s-ar duce la Arsenal in detrimentul lui Chelsea, Barcelona sau City :))))

paul.o.53
paul.o.53  •  04 Noiembrie 2014, 17:52

Barcelona are interdictie la cumparari pana in vara lui 2016 ; in plus Barca sta excelent in atac cu Messi,Suarez si Neymar, problemele lor sunt in aparare si la mijloc.Cred ca ajunge tot la Bayern Munchen unde Ribery si Robben se apropie de 31 de ani iar salariile ajung la 12 milionae euro ) Lahm,Schweinsteiger si Ribery).Nu este exclus sa ramana la Dortmund daca situatia in clasament se redreseaza. De curand aici a investit masiv Puma asa incat Dortmundt ar putea la vara sa-i prelungeasca contractul si sa-i majoreze salariul de la 5 la cca. 10 milioane ( sursa-acelasi Bild).

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close