INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Stoichkov: "Dacă Bale valorează 100 de milioane de euro, eu sînt nepreţuit!" » Ce spune de Supercupa Europei

Gareth Bale, foto: reuters
Gareth Bale, foto: reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 august 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 28 august 2013 16:38

Un alt om de fotbal de renume se leagă de transferul lui Gareth Bale la Real Madrid. Hristo Stoichkov, fostul internaţional bulgar, crede că englezul nu îşi tratează cu respect colegii de le Tottenham şi că Bale nu are ce căuta în fotbalul spaniol.

"Prin faptul că nu se duce la antrenamente, Bale nu demonstrează respect faţă de colegi. Nici un englez care a venit în fotbalul spaniol nu a avut succes. Dacă se consideră că Bale merită 100 de milioane de euro, atunci înseamnă că eu sînt nepreţuit! Ar trebui pus un plafon la sumele de transfer", a explicat fostul jucător al Barcelonei pentru Radio Marca.

Cu cîteva zile în urmă, antrenorul Barcelonei, Gerardo Martino, a catalogat şi el posibilul transfer al lui Gareth Bale de la Tottenham la Real Madrid în termeni duri. "Bale e un fotbalist foarte bun. Dar cifrele care apar în ceea ce priveşte acest transfer mi se par o lipsă de respect faţă de situaţia economică la nivel mondial".

Pronostic la Supercupă: "Va fi egal şi bate Bayern"
Rugat să dea un pronostic pentru Supercupa Europei, vineri, de la ora 21:45, disputată între Bayern Munchen şi Chelsea, Stoichkov a răspuns: "Am jucat cu Pep Guardiola pentru mulţi ani. L-am avut ca antrenor pe Mourinho. Mourinho a făcut istorie în fotbalul mondial. Cred că va fi egal, dar, ca să fiu sincer, cred că Bayern se va impune".

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (18)
zold8
zold8  •  29 August 2013, 08:57
Postat de helioglobalus pe 28 August 2013, 20:42

e bun gibonul, dar scorul e mult exagerat, nu aş da nici 25 pe el, au luat-o razna!

Se amortizeaza cu vindutul de tricouri in Asia. Eu unul sunt pentru, e mai bine sa se circule banii de la cei mari catre cei mici, uite un procent din banii aia chiar or sa vina in Romania la oier, care e posibil sa cheltuiasca din ei cumparand de pe la echipele de aici.

monere1980
monere1980  •  28 August 2013, 22:53
Postat de madskills pe 28 August 2013, 22:05

Bun?? A fost printre cei mai buni, nu bun. Chiar daca are un caracter infect, Stoichkov e peste Bale cu cel putin doua clase.

am zis "bun" ca sa fac loc si jucatorilor actuali de valoare (messi ribbery cr7) sa li se dea credit, ptr ca il merita. De-asta am zis ca a fost jucator bun, dar stiu ca a fost printre cei mai buni. Nu cred sa fi fost mai mare decat Hagi insa :p

madskills
madskills  •  28 August 2013, 22:05
Postat de monere1980 pe 28 August 2013, 18:49

A fost jucator bun Stoichkov, de ce zici?

Bun?? A fost printre cei mai buni, nu bun. Chiar daca are un caracter infect, Stoichkov e peste Bale cu cel putin doua clase.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează