INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Stoichkov îl face praf pe Van Gaal: "A distrus echipa şi acum distruge alta! Îi face pe jucători să sufere"

Articol de GSP - Publicat marti, 11 august 2015 10:36

Hristo Stoichkov l-a criticat dur pe actualul antrenor al celor de la Manchester United, Louis van Gaal, cu care a lucrat la Barcelona în sezonul 1997-1998.

"Îi face pe jucători să sufere. Îi distruge pe jucători, pentru că este un antrenor mediocru, aşa cum a fost ca fotbalist. Uitaţi ce jucători au plecat de la echipe din cauza lui.

Mai întîi a distrus-o pe Barcelona în acea perioadă. Acum construieşte o altă echipă, pentru a o distruge mai tîrziu. A cheltuit 200 de milioane de euro la Manchester United şi în prima etapa a fost dezastruos. A cîştigat printr-un autogol", a spus Stoichkov, potrivit Mundo Deportivo.

Bulgarul a vorbit şi despre posibila plecarea a lui Pedro, de la Barcelona la United.

"Eu nu l-aş lăsa niciodată pe Pedro să plece la United. Acolo şi-ar termina cariera. Sper ca el să mă asculte şi să rămînă la Barcelona. Clubul nu are nevoie de bani, iar Pedro este un simbol. Nu trebuie transferat", a adăugat Stoichkov.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  11 August 2015, 16:23

are dreptate. si asta face si guardiola cu bayern. prima data cu bayern pentru ca nu a fost lasat sa o faca cu barca!

theodoric
theodoric  •  11 August 2015, 12:58

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

red77
red77  •  11 August 2015, 11:59

bine ca e castravete mare antrenor :))))

Vezi toate comentariile (3)
Comentează