INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Sumă colosală! Cât a plătit Real pentru fiecare gol marcat de Bale » Galezul a dezamăgit, iar fanii îl vor plecat

FOTO: REUTERS
FOTO: REUTERS

Articol de - Publicat marti, 01 august 2017 13:00

Galezul transferat cu 101 milioane de euro în 2013 și plătit cu 18 milioane brut pe sezon la Madrid are un randament slab în blanco. Nicio realizare în amicalele verii, și de aceea fanii îl vor plecat.

Gareth Bale n-are deloc randamentul scontat la Real. Încă cel mai scump jucător transferat în lume, galezul l-a costat o avere pe Florentino Perez în 2013, 101 milioane de euro potrivit Football Leaks, dar nu e rentabil deloc.

AS a calculat că madrilenii au achitat două milioane pentru fiecare gol al extremei de 28 de ani și 2,7 milioane la fiecare assist! 51 de pase decisive și 67 de goluri are Gareth în 150 de meciuri jucate în blanco.

Și, din cauza accidentărilor, n-a prins decât 64 la sută din totalul partidelor lui Real în ultimele patru stagiuni. Nu degeaba cei mai mulți dintre fani îl vor plecat de pe "Bernabeu". Galezul n-a avut nicio realizare în cele 3 amicale disputate în această vară în Statele Unite, nejustificându-și salariul. Bale ia 18 milioane brut anual! 

12.000 €a costat-o pe Real Madrid fiecare minut pe care l-a disputat Gareth Bale în tricoul blanco

22 de goluri
și 19 assisturi a reușit galezul în 44 de jocuri în 2013-'14, primul și cel mai bun sezon la Real

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează