INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TAS

Suma fabuloasă pe care o va primi Pițurcă după ce a câștigat procesul la TAS cu saudiții

Articol de GSP - Publicat joi, 28 decembrie 2017 17:58

Victor Pițurcă a fost în două rânduri antrenor în Arabia Saudită, la Al Ittihad, și de fiecare dată a plecat cu scandal. A apelat la TAS, care acum i-a dat dreptate.

Fostul selecționer a câștigat procesul cu saudiții și va primi 1,8 milioane de euro, plus penalizări, anunță TV Digi Sport. Mai mult, pentru fiecare lună de întârziere arabii vor fi sancționați cu câte 20.000 de euro.

Victor Pițurcă a ajuns pentru prima dată la Al Ittihad în octombrie 2014, iar după ce a terminat sezonul a fost anunțat că i s-a reziliat contractul. Totuși, Pițurcă a fost cerut de arabi în decembrie 2015 și a preluat din nou frâiele lui Al Ittihad.

În acest al doilea mandat, Pițurcă n-a primit niciun salariu și a apelat la TAS după ce a părăsit echipa.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (12)
mosvasile
mosvasile  •  29 Decembrie 2017, 09:02

Piturca,alias Satana! Craiova lui Mititelu stie de ce! Ai auzit domnule Negoitza?

dinamo100
dinamo100  •  28 Decembrie 2017, 22:01

Piturca a fost mereu un tip foarte precis si calculat in contractele pe care le-a semnat. Cei care au incercat sa "renegocieze" sau sa-i dea mai putin s-au ars. Vezi si cazul Mititelu: a negociat la sange, Mititelu i-a garantat prin contract anumite conditii pe care Piturca le-a cerut, iar in final cand nu s-a tinut de respectarea conditiilor ... s-a ars. Mi se pare corect, iar alti antrenori at trebui sa invete de le el, sa nu mai fie presul unor presedinti de club.

mvradulescu
mvradulescu  •  28 Decembrie 2017, 20:36
Postat de danut1971 pe 28 Decembrie 2017, 18:31

cumpara dinamo spre disperarea fcsb-eilor

Acum ar fi bun la Dinamo ? Dacă-mi amintesc bine. când era la Steaua și la națională, Dunărea era prea mică pentru a-l spăla de toate vorbele grele care i se aruncau zilnic în „cârcă”. Probabil, dacă ar fi existat posibilitatea tehnică să fie mărit debitul Dunării cu debitul Amazonului, ar fi avut cât de cât o șansă ... Oricum, galeria dinamovistă, așa cum o știu eu, la primul „accident pe tabelă” nu va pregeta să reactualizeze apelativul „Satana”, atât de uzitat înainte de plecarea „amiabilă” de la echipa națională ... În orice caz, așa cum „lovește” cu consecvență în Steaua de ceva vreme, îl cred în stare să-și schimbe „culorile preferate”, în doi timpi și trei mișcări !

Vezi toate comentariile (12)
Comentează