INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CLAUZĂ DE REZILIERE

Suma uimitoare pe care Mourinho ar lua-o dacă Abramovici l-ar da afară

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 octombrie 2015 20:51

Chelsea traversează o perioadă foarte slabă și s-a pus chiar problema plecării lui Jose Mourinho. Deocamdată portughezul are susținerea conducerii.

O eventuală demitere a lui Mourinho l-ar costa foarte mult pe Roman Abramovici. Cum lusitanul mai are contract pînă în 2019, el ar mai avea de luat banii pe 3 ani și jumătate dacă va fi dat afară.

DailyStar anunță că Mourinho primește peste 10 milioane de lire sterline pe sezon, Abramovici ar trebui să-i dea 37 milioane de lire sterline, adică mai bine de 50 de milioane de euro.

Patronul rus n-ar fi la prima ispravă de acest gen. El a dat bani buni pe demiterile lui Scolari, Villas-Boas sau Carlo Ancelotti.

Chelsea ocupă în prezent locul 16 în Premier League, a pierdut Supercupa Angliei și are doar 3 puncte în două meciuri în Champions League.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (9)
valiro
valiro  •  08 Octombrie 2015, 08:24

Am intrat doar sa punctez ca habar nu aveti sa folositi lista de adjective pe care o aveti degeaba. Ce cauta cuvantul "uimitoare" in titlu ? De cand o suma e uimitoare ? Suma e mare, sau uriasa, dar nu uimitoare...

ottobraun
ottobraun  •  08 Octombrie 2015, 08:23

in contract are impuse niste clauze si obiective ,campionat,cupe,CL la sfarsitul campionatului il demite sigur nu termina in big 4 !

mihai231
mihai231  •  07 Octombrie 2015, 23:52

in alta ordine de idee...bei fatarnicilor, adika voi si englezi, ziaristi lui pese patitu....pai aici se vb..de nea Murinho nu de alde Stoican,..opai daca nu l-ar fi vrut nimeni acolo , daca tata Abra nu s-ar fi asezat in genunchi sa vina inapoi la echipa nu ar fi venit, si atunci de ce trebuiesa-l lase pe Murinho..acasa...???

Vezi toate comentariile (9)
Comentează