INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AMICAL

Super-amicale pentru Argentina lui Leo Messi » Pumele vor juca în primăvară contra a două forţe europene

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Alexandru StănilăJURNALISPORT - Publicat miercuri, 10 ianuarie 2018 16:12

Naţionala Argentinei va susţine două amicale împotriva unor adversari de calibru, Italia şi Spania, în cadrul pregătirilor de dinaintea startului Campionatului Mondial din Rusia, a anunţat Claudio Tapia, preşedintele federaţiei argentiniene.

Prima partidă de pregătire va avea loc în Elveţia, la Basel, pe 23 martie, contra naţionalei Italiei, care nu a reuşit calificarea la turneul final, iar patru zile mai târziu, pe 27 martie, trupa lui Jorge Sampaoli se va afla la Madrid, pentru duelul cu Spania.

"Vom juca două amicale în luna martie contra două naţionale foarte prestigioase. Sunt echipe importante şi vom acorda o deosebită atenţie pregătirii. Spania s-a calificat la turneul final şi suntem conştienti de ce reprezintă ei în fotbal.

Înţelegerea pentru meciul cu Italia a fost semnată de precedenta conducere a federaţiei şi va trebui să o respectăm, altfel am fi avut pierderi financiare importante. Aceste două jocuri vor solicita naţionala noastră să îşi ridice nivelul", a declarat Tapia pentru TyC Sports.

Dacă Italia nu a reuşit calificarea la Campionatul Mondial, fiind eliminată de Suedia la baraj, Argentina şi Spania se vor afla în Rusia în vară. "Pumele" au fost repartizate în grupa D, alături de Islanda, Croaţia şi Nigeria, în timp ce naţionala condusă de Julen Lopetegui este în grupa B, urmând să le înfrunte pe Portugalia, Maroc şi Iran.

surse: espnfc.com, foxsports.com

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează