INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIVERPOOL

Super Mario se întoarce în Premier League! » Liverpool s-a înţeles cu AC Milan!

Articol de GSP - Publicat joi, 21 august 2014 00:00 / Actualizat joi, 21 august 2014 14:34

Deşi antrenorul "cormoranilor", Brendan Rodgers, declara luna trecută că nu va mai insista pentru transferul lui Mario Balotelli, se pare că Liverpool s-a răzgîndit şi vrea să-l aducă pe atacantul italian pe "Anfield". 

Liverpool a renunţat la ideea cumpărării lui Mario Balotelli, şi au vrut să-l împrumute pe atacantul lui AC Milan, pentru a-l testa înainte de a-l cumpăra, fiindu-i cunoscut caracterul problematic, însă italienii s-au opus acestei idei.

În cele din urmă, se pare că AC Milan s-a înţeles cu Liverpool, englezii urmînd să plătească 22 de milioane de euro în schimbul atacantului italian.

"Asta este ultima mea zi la Milan", a confirmat fotbalistul pentru SkySports.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
marius0208
marius0208  •  22 August 2014, 03:35

Inca un jucator vindut! Isi mai adduce cineva aminte de perioada in care Milan cumpara ce era mai bun in fotbal? Cam ca Real Madrid acum. Grele timpuri sa fii fan AC Milan.

valiii
valiii  •  21 August 2014, 16:53

surprinzator transfer dar imi place in acelasi timp,sunt sigur ca rodgers daca reuseste sa-l tina sub control si mai mult ca sigur o va face ,balotelli va fi un atacant excelent,are talent urias si inca are multe de demonstrat

thedronius
thedronius  •  21 August 2014, 15:56

Un jucator terminat inainte sa se apuce de meserie... Nu inteleg cum isi pierd astia mintile si il paseaza de la un club la altul, de parca n-ar fi suficiente rateurile lui de pana acum.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează