INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Supermutare făcută de unul dintre cluburile mari din Premier League! 75 de milioane de euro pentru încă o trădare

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 31 august 2017 12:20

Presa din Chile anunță că oficialii celor de la Manchester City se află acum în Chile pentru a semna contractul cu Alexis Sanchez.

Formația de pe Etihad a acceptat toți termenii propuși de Sanchez, iar jucătorul și-a dat acordul de a juca la City, anunță El Mercurio.

Manchester City va plăti 75 de milioane pentru Alexis Sanchez, care în cariera sa a trecut și pe la FC Barcelona. Deocamdată nu se știe dacă Raheem Sterling va face parte din această afacere.

Alexis împlinește 29 de ani în luna decembrie. Se află la Arsenal din 2014, unde a strâns 145 de meciuri și a punctat de 72 de ori. Atacantul a adunat 115 meciuri pentru Chile și a marcat de 38 de ori.

Tot azi, Liverpool l-a transferat pe Oxlade Chamberlain de la Arsenal. Detalii aici

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
turcescu
turcescu  •  31 August 2017, 16:15

Doar 75? Arsenal trebuia sa ceara 150. Super mutare! Barcelona numai tepe si a mai si costat dublu...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează