INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARSENAL

Superstarul Mesut Ozil transmite un mesaj clar: "Viitorul meu la echipă depinde de viitorul lui Wenger" » Răspuns tăios pentru o legendă a clubului

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 ianuarie 2017 21:09

Neamțul Mesut Ozil a a declarat că decizia referitoare la o prelungire de contract depinde în mare măsură de viitorul lui Arsene Wenger pe banca lui Arsenal.

Mijlocașul de 28 de ani transferat de englezi de la Real Madrid în 2013 mai are contract cu Arsenal până în iunie 2018, dar se află deja în negocieri pentru o nouă înțelegere.

"Sunt foarte, foarte fericit la Arsenal și le-am transmis celor din conducere că sunt dispus să semnez un nou contract. Fanii își doresc ca eu să rămân și acum totul depinde doar de club.

Oamenii din conducere sunt conștienți că sunt aici mai ales datorită lui Arsene Wenger. El este cel care m-a adus aici și el este omul a cărui încredere o am. Clubul mai știe că vreau să cunosc cu certitudine care este viitorul antrenorului", a declarat fotbalistul într-un interviu exclusiv pentru publicația germană Kicker.

Ozil a ținut să-i transmită un mesaj și lui Thierry Henry, după ce fostul star francez i-a criticat pe el și pe Alexis Sanchez și a afirmat că "țin clubul ostatic" din cauza salariilor foarte mari pe care le cer.

"Fiecare are dreptul să spună ce vrea, dar ce spun alții nu mă interesează. Foștii jucători sau alți oameni care au o opinie, nu știu ce se întâmplă de fapt între mine și club", a încheiat neamțul.

50.000.000 €este cota de transfer a lui Mesut Ozil, conform site-ului transfermarkt.com.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează