INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Supertransfer pregătit de Barcelona! Un star de la PSG poate ajunge la formația catalană

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 02 octombrie 2016 14:19

Marco Verratti, unul dintre cei mai apreciați mijlocași centrali, ar putea ajunge la Barcelona la finalul acestui sezon.

Mundo Deportivo scrie că jucătorul a discutat cu impresarul său despre viitorul său și notează că acesta ar vrea să joace la Barcelona pentru a putea câștiga UEFA Champions League.

Verratti, 23 de ani, mai are contract cu PSG până în 2021, iar șefii lui PSG nu sunt dispuși să renunțe la serviciile italianului.

"Verratti este fericit la PSG, dar a venit momentul să se gândească și la câștigarea unui trofeu important. Este o chestiune legată de motivație. Vrea să câștige trofee importante și nu poate rămâne la o echipă care nu face asta.

Din când în când, e nevoie de o schimbare. Va veni ziua în care vom vorbi despre asta", a spus Donato de Campli, agentul lui Verratti.

40.000.000 €este cota lui Verratti, potrivit transfermarkt.de

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
iosif_vs
iosif_vs  •  02 Octombrie 2016, 17:17

Campionatul Frantei a devenit banal de cand au venit seicii cu mormanele de bani la PSG. Se stie cine castiga campionatul an de an

Vezi toate comentariile (1)
Comentează