INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ÎNCASĂRI / INVESTIȚII

Surpriză! Care e clubul cu cele mai mari încasări din vânzarea de jucători în ultimul deceniu » Două echipe din Portugalia în top 5

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 noiembrie 2016 16:26

Liverpool este echipa care a încasat cei mai mulți bani în ultimii 10 ani din vânzarea de jucători, anunță Daily Mail.

A încasat 384 de milioane de lire sterline, fiind urmată la mare distanță de Valencia, formație care vinde anual jucători cu sume importante.

Topul este completat de Juventus, Benfica și FC Porto. Italienii au ajuns atât de sus și după ce au încasat mai bine de 100 de milioane de lire pentru Pogba.

Atletico, Tottenham, Roma, Real Madrid și Chelsea completează top 10. Cluburile din Anglia domină topul echipelor cu cele mai mari investiții.

City este lider autoritar, cu 913.5 milioane de lire, iar pe locurile 2 și 3 sunt Chelsea și Manchester United, cu 777 milioane de lire și 750 milioane de lire. PSG, Barcelona, Liverpool, Real Madrid, Roma și Inter sunt următoarele, cu sume de la 616 milioane de lire la 461.

În top 20 se mai află Arsenal, Atletico Madrid, Tottenham, Napoli, Bayern, Monaco, Wolfsburg, Valencia, Dortmund și AC Milan.

liverpool pe primul loc in topul cluburilor care au vandut cel mai mult in ultimii 10 ani cum arata top

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează