INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SEVILLA

Surpriză de proporții! Antrenorul care a luat 3 trofee Europa League cu Sevilla a plecat! Care e destinația și cine vine în locul lui

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 12 iunie 2016 18:32

Unai Emery a făcut minuni la Sevilla, cu care a câștigat Europa League în ultimele trei sezoane consecutive. Tehnicianul a decis însă că e timpul pentru o schimbare și a decis să plece din Spania.

UPDATE 19:20

Site-ul oficial al Sevillei confirmă despărțirea de Unai Emery și spune că luni va începe negocierile cu Jorge Sampaoli.
sevilla

Destinația lui Emery este Franța. Mai exact, a ales PSG, cu care vrea să cucerească Liga Campionilor, anunță Marca. Antrenorul de 44 de ani urmează să semneze cu formația franceză în următoarele zile.

Șefii lui PSG sunt nemulțumiți de Laurent Blanc, deși acesta a câștigat titlul în Ligue 1. Principalul motiv de nemulțumire este faptul că PSG a fost eliminată de Manchester City în ”sferturile” Ligii Campionilor.

În locul lui Unai Emery la Sevilla va veni Jorge Sampaoli, fostul selecționer al statului Chile între 2012 și 2016. Cu aceeași reprezentativă a câștigat Copa america în 2015.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
the_gunner
the_gunner  •  13 Iunie 2016, 02:03

O stire pe care GSP n-a aflat-o nici acum. N-a aflat-o fiindca documentarea in materie de fotbal extern se rezuma numai si numai la stirile de scandal si caterinca . Murinho nu semnase inca pt ManUtd,iar Woodward i-a propus lui Emery un mega contract.In ziua urmatoare cei de la Stoke City la fel,ceva in jur de 8 mill pounds pe an .Doua ore mai tirziu ,mobilul suna din nou si Southampton ii face acelasi gen de propunere . In ziarul AS Emery afirma ca nu are ce cauta in Anglia fiindca nu-i place genul de fotbal practicat acolo .A spus ca daca ar fi sa antreneze acolo singurul loc va fi pe Emirates . Aia Joaca de parca ar fi o echipa spaniola . Foarte flatant pt noi , thank you,but no thanks ! Arsenal n-a ajuns in pozitia de a fi ales de candidati .Ei isi aleg managerul !

141346096273459
Grgo RO  •  12 Iunie 2016, 19:26
Postat de Manu Ion pe 12 Iunie 2016, 19:19

Ce surpriza mai proștilor ???? Știrea aceasta ați dat-o de acum o săptămana !!! De incompetenți ce sunteți uitați si ce mai scrieți !!!! O sa falimentați gazeta . Păcat de Ziariști foarte buni care au trecut pe acolo !

Ce învață copiii ăia din poza ta de profil de la tine?

939271716140965
Manu Ion  •  12 Iunie 2016, 19:19

Ce surpriza mai proștilor ???? Știrea aceasta ați dat-o de acum o săptămana !!! De incompetenți ce sunteți uitați si ce mai scrieți !!!! O sa falimentați gazeta . Păcat de Ziariști foarte buni care au trecut pe acolo !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează