INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  NEGOCIERI

Surpriză de proporții! Carlo Ancelotti, la un pas de a prelua o națională de top a Europei

Articol de GSP - Publicat marti, 24 aprilie 2018 18:19

Liber de contract, Carlo Ancelotti are mari șanse să revină din vară pe banca unei echipe. De această dată nu va mai fi de club, ci o națională.

Presa din Italia anunță că fostul antrenor al lui Real Madrid și Bayern Munchen este dorit de naționala Italiei.

Carlo s-a întâlnit cu Roberto Fabbricini și Alessandro Costacurta, oficiali ai Federației Italiene de Fotbal, la un hotel din Roma.

Corriere dello Sport anunță că lui Ancelotti i s-a propus un contract pe doi ani și sunt mari șanse să accepte, fiind liber de contract din septembrie 2017, când a fost dat afară de la Bayern.

Carlo Ancelotti ar fi la prima experiență ca selecționer. A antrenat în echipa sa echipele Reggiana, Parma, Juventus, AC Milan, Chelsea, PSG, Real Madrid și Bayern Munchen.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (1)
ungurul_vesel
ungurul_vesel  •  24 Aprilie 2018, 20:13

A antrenat în echipa sa echipele... Fostul antrenor al echipei AC Milan în primul rand, acolo a obținut cele mai importante trofee și a antrenat cea mai mare perioada de timp.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close