INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Surpriză de proporții! Sunderland i-a adus înlocuitor lui Pantilimon: are aproape 41 de ani :O

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 ianuarie 2016 14:27

Sunderland a surprins pe toată lumea cînd a renunțat la Costel Pantilimon, unul dintre cei mai în formă portari din acest sezon de Premier League.

Mai mult, "Pisicile" au surprins și cînd i-au ales înlocuitor lui Costel Pantilimon. Au adus un portar dat afară de Hull City.

Este vorba despre Stephen Alan Harper, un goalkeeper care pe 14 martie va împlini 41 de ani. Din 1993 și pînă în 2013 acesta a aparținut lui Newcastle.

A jucat acolo 157 de meciuri și a fost împrumutat la diferite echipe: Bradford, Gateshead, Stockport, Hartlepool, Huddersfield și Brighton. În 2013 a ajuns la Hull, unde a jucat doar 23 de meciuri.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
gametable08
gametable08  •  23 Ianuarie 2016, 16:48

E bine totusi ca a plecat Pantilimon ca astia or sa retrogradeze.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează