INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Surpriză imensă! După 22 de ani la Chelsea, John Terry a semnat cu o echipă din Liga a doua

FOTO: Guliver / Getty Images
FOTO: Guliver / Getty Images

Articol de - Publicat luni, 03 iulie 2017 11:00

E oficial! John Terry, legenda celor de la Chelsea, a semnat cu Aston Villa, formație care evoluează în Championship, dar are ca obiectiv revenirea pe prima scenă fotbalistică din Anglia. 

Până la 36 de ani, John Terry nu s-a gândit decât la Chelsea. Venit la Academia de juniori a albaștrilor în 1995, din direcția West Ham, fundașul central a jucat 22 de ani pe Stamford Bridge, cu o singură excepție: scurta călătorie împrumut la Nottingham Forest în 2000.

După ce, la sfârșitul sezonului trecut, a devenit limpede că părăsește clubul londonez, jurnaliștii englezi s-au întrebat ce se va întâmpla cu Terry: va pleca în MLS, în China sau se va retrage?

Până la urmă, se pare că fostul internațional englez s-a decis. Potrivit Sky Sports și Daily Telegraph, stoperul va evolua în Championship, la o echipă de mare tradiție. Aston Villa. Terry va semna contractul cel târziu mâine. Și va primi la Birmingham un salariu săptămânal de 68.000 de euro. Anual, 3,5 milioane!

717 meciuria jucat John Terry la Chelsea

67 de goluri
a marcat Terry pentru albaștri

17 trofee
a cucerit stoperul la clubul londonez

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează