INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  UCRAINA

Surpriză neplăcută pentru un brazilian naturalizat de către ucraineni :O

FOTO: AFP
FOTO: AFP

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 iulie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 23 iulie 2014 16:28

Fotbalistul lui Metalist Harkov, brazilianul Edmar Lacerda, 34 de ani, este căsătorit cu o ucraineancă din Crimeea şi deţine cetăţenia ucraineană din 2011. Fotbalistul a avut parte de o surpriză atunci cînd i-a sosit prin poştă ordinul de încorporare.

Lui Lacerda nu i-a venit să creadă atunci cînd a fost chemat pentru a lupta împotriva separatiştilor rusofili şi a crezut că este o glumă. Fotbalistul a luat apoi legătura cu clubul, care a intervenit pentru a-l scăpa pe brazilian de cătănie.

"Acum vreo trei săptămîni mi-a venit prin poştă ordinul de încorporare. Pînă şi soţia mea, care este din Crimeea a rămas surprinsă. Nici măcar colegii nu m-au crezut. Au crezut că este o glumă şi se amuzau pe seama mea, pînă cînd le-am arătat documentele. Pînă la urmă m-am adresat clubului pentru ajutor, şi în cele din urmă s-a rezolvat totul", a declarat Lacerda.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
para.para
para.para  •  23 Iulie 2014, 21:46
Postat de drack009 pe 23 Iulie 2014, 17:04

Pai fiind cetatean al unei tari a carei suveranitate e pusa in pericol in caz de razboi ce vruiau sa ii trimia? Flori??? Normal ca avand cetatenia statului respectiv si domiciliul in statul respectiv primesti un ordin de incorporare....

Nu e chiar asa, in armata nu merge oricine ca e cetatean al tarii respective, tot imigrant se numeste. In SUA de exemplu, in politie nu angajaza orice cetatean american, ci doar cei nascuti in America.

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  23 Iulie 2014, 17:54

Traiasca Rusia ...si rusofilii patrioti ....

solomon_i
solomon_i  •  23 Iulie 2014, 17:26
Postat de drack009 pe 23 Iulie 2014, 17:04

Pai fiind cetatean al unei tari a carei suveranitate e pusa in pericol in caz de razboi ce vruiau sa ii trimia? Flori??? Normal ca avand cetatenia statului respectiv si domiciliul in statul respectiv primesti un ordin de incorporare....

Da... insa n-a fost mobilizare generala. Si in situatii de acest gen te mai si orientezi doar ai datele lui personale sub nas. Ordinul a fost trimis "la misto" pentru a produce agitatie si a atrage atentia lumii asupra situatiei de la ei. Cand sub patronajul marelui "frate de la rasarit", Ucraina a rapit teritorii de la statele vecine atunci toti iubeau Rusia, acum ca s-a intors roata se umilesc si cersec ajutor chiar si de la cei pe care i-a nedreptatit candva. A nu se intelege ca sustin Rusia si rusofilii criminali.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează