INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  

Surpriză! Nici Messi și nici Ronaldo » El e cel mai bine plătit fotbalist din lume: câștigă 2 milioane de lire lunar

Articol de Tibi DemeterJURNALISPORT - Publicat joi, 08 decembrie 2016 18:40

Fosta vedetă a celor de la PSG şi Napoli, Ezequiel Lavezzi, este cel mai bine plătit jucător din lume la ora actuală, conform informaţiilor apărute în ancheta Footbal Leaks.

Deşi toată lumea se aştepta ca unul dintre Cristiano Ronaldo sau Lionel Messi să deţină titlul de cel mai bine plătit fotbalist, salariul argentinianului este mult peste cel al starurilor din Europa.

Lavezzi câştigă aproximativ 2 milioane de lire sterline pe lună ( 493.000 de lire pe săptămână), la Hebei China Fortune, echipă la care evoluează din iarna lui 2016.

Salariul mijlocaşului este aproape dublu decâl al colegului său de la naţionala Argentinei, Lionel Messi. Singurul care se apropie de Lavezzi este Cristiano Ronaldo. Portughezul câştigă 1,8 milioane de lire (440.000 lire pe săptămână) după ce a semnat un nou contract cu Real Madrid în această vară.

Lavezzi a jucat 10 partide pentru Hebei China Fortune, în Super Liga din China, însă nu a reuşit să marcheze niciun gol.

Carlos Tevez, un alt argentinian, este foarte aproape să semneze un contract cu o altă formaţie din China, Shanghai Shenhua, unde ar urma să câştige 40 de milioane de euro pe an.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close